CEYLON CINNAMON (60 db kapszula): 4.990 Ft

MIÉRT EGYEDI A CEYLON CINNAMON KÉSZÍTMÉNYÜNK?

A Ceylon Cinnamon készítményünk eredeti, 100% organikus ceyloni fahéjból készül, ami teljesen eltér a boltok polcain található olcsóbb és kevésbé értékes Cassia fahéjtól. Az USA medical Ceylon Cinnamon csak természetes és vegyszermentes őrleményt tartalmaz, így kiváló választás azoknak, akik jó minőségű étrend-kiegészítőkkel szeretnék támogatni életvitelüket.A valódi ceyloni fahéj kumarin tartalma a legalacsonyabb, szemben a cassia fahéjjal, melyet a magas kumarin tartalom miatt nem szabad nagy mennyiségben fogyasztani, mivel ez a vegyület károsan hathat a májra. A ceyloni fahéjat akár a fahéj készítmények királynőjének is nevezhetjük eme tulajdonsága miatt.A fahéjat évezredek óta egészségügyi problémák enyhítésére használták a természetgyógyászatban és az indiai Áyurvédában, így számunkra egyértelmű volt, hogy vásárlóinknak is elérhetővé tegyük ezt a különleges összetevőt. A fahéj egészségügyi előnyeit már évtizedek óta kutatják és a mai napig vizsgálják antioxidáns tulajdonsága és a vércukor szintre gyakorolt hatása végett.

ÉRDEKEL

Neked ajánljuk, ha

  • 100% organikus fahéj készítményt keresel
  • inkább az eredeti, ceyloni fahéjat választanád
  • fontos számodra az alacsony kumarin tartalom
  • vegyszermentes és nehézfémmentes készítményt preferálsz
  • magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítőt szeretnél
  • ha kizárólag természetes összetevőkkel támogatnád a szervezeted
ÉRDEKEL

CEYLON CINNAMON

GONDOSAN VÁLOGATOTT, KIVÁLÓ ÖSSZETEVŐK

100% organikus ceyloni fahéj

A fahéjnak sok fajtája létezik, amelyek mindegyike a Cinnamomum nemzetség számos örökzöld fafajának belső kérgéből származik. Azonban két fajta létezik, amelyek kereskedelmi forgalomban kaphatóak, mint élelmiszeripari termék: Cassia és Ceylon. Jelenleg a legelterjedtebb típus és az élelmiszerboltokban általában csak „fahéj” -ként jelölték, a Cinnamomum cassia vagyis a Cassia fahéj. Erőteljes, enyhén kesernyés ízű, így ideális választás a nehezebb pékárukhoz, és meglehetősen olcsó.A Cinnamomum verum, más néven az igazi fahéj vagy Ceylon fahéj, drágább és nehezen fellelhető fahéjfajta. Világosabb, édesebb ízű, mint a Cassia. Történelmileg a Ceylon-i gyakoribb volt Európában és Észak -Amerikában, de a változó kereskedelmi rendszerek a Cassia fahéj javára tolódtak. A legtöbb hagyományos sütemény receptben, amelyek fahéjat igényelnek, Ceyloni fahéjat használnak. Nehéz vizuálisan megkülönböztetni e két fajtát amikor már por állagúak, de a fahéjpálcák egészen máshogy néznek ki. A Cassia fahéjrudak egy darab, vastag, szilárd kéregrétegből áll, míg a Ceylon-i több vékony, puha kéregrétegből van összetekerve. A ceyloni fahéj színe is világosabb, mint a Cassia fahéjé. A fahéj sok olyan vegyületet tartalmaz, amelyek potenciálisan pozitív hatást gyakorolhatnak az egészségre, beleértve a polifenolokat, antioxidánsokat és néhány egyedi vegyi anyagot, például a fahéj-aldehidet.Bár a fűszerként nagyon népszerű fahéjnak számos kedvező oldala van, a legtöbb fajtának van egy hátránya is, mégpedig a kumarin. A kumarin egy kémiai vegyület, amely számos növényben megtalálható, beleértve a fahéjat is, és nagy dózisban májkárosodást okozhat. A kumarin azonban elenyésző mennyiségben van a ceyloni fahéjban, ami azt jelenti, hogy a fahéj csodálatos előnyeivel rendelkezik magas kumarin tartalom hátránya nélkül. A fahéj gyakori, élvezetes fűszer, amely számos egészségügyi előnnyel jár, de ne feledd, hogy nem helyettesíti a gyógyszereket vagy a megfelelő kezeléseket. Ha nagy mennyiségű fahéjat használsz, akkor fontold meg a bevitel csökkentését vagy a ceyloni fahéjra való áttérést, hogy elkerüld a májkárosodás kockázatát.

A TERMÉSZET ÉS A TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Fontos számunkra a természetesség, így készítményeink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, tartósítószereket, felesleges adalékanyagokat.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

Laborvizsgálati jegyzőkönyvek igazolják a tisztaságot, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb színvonalon előállított termékeinkben nincs jelen növényvédőszer, nehézfém, vagy bármilyen mikrobiális szennyeződés.

GMP

Minden USA medical étrend-kiegészítő készítmény kizárólag a „Helyes Gyártási gyakorlat” irányelveit követve készülnek az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszer Felügyelet) által bejegyzett létesítményben, az Egyesült Államokban.

Több, mint 150.000 vásárló és közel 15.000 főt számláló Facebook csoport.