MAGNESIUM GLYCINATE (60 db kapszula): 4.990 Ft

MIÉRT EGYEDI A MAGNESIUM GLYCINATE KÉSZÍTMÉNYÜNK?

A Magnesium Glycinate étrend-kiegészítő készítményünk szerves, kelátos magnézium-glicinátot, másnéven, magnézium-biszglicinátot tartalmaz, ami a magnéziumok közül a leginkább hasznosuló forma. A magnézium molekula két glicin aminosav molekulával társul, ami lehetővé teszi, a magasabb biológiai hasznosulást és kíméli az emésztőrendszert. Nem hiába több magnézium-glicinát felhasználó is azt tapasztalta, hogy ebben a formában akár nagyobb mennyiséget is el tudnak fogyasztani emésztőszervi problémák-, vagy hasmenés kialakulása nélkül.A magnézium több, mint 300 anyagcsere-reakcióban vesz részt, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség szempontjából, beleértve az energiatermelést, a vérnyomás-szabályozást, az ideg jelátvitelt és az izom összehúzódást. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint részt vesz a normál csontozat fenntartásában, hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Emiatt a magnézium elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezetünkben fenntartsuk a csontozat, a porcok, az izmok, a fogak, és az agyműködés ideális állapotát és funkcióit.

ÉRDEKEL

Neked ajánljuk, ha

  • magnézium-biszglicinát (magnézium-glicinát) tartalmú készítményt keresel
  • támogatni szeretnéd a csontjaid, izmaid, porcaid és fogaid egészségét
  • koncentrációs problémákkal küzdesz
  • izomgörcsöket tapasztalsz
  • gyakran tapasztalsz hangulatváltozást, vagy idegességet és a kimerültséget
  • erős fizikai munkát és megerőltető tevékenységeket végzel
  • aktívan sportolsz és izmot szeretnél építeni
  • fontos számodra a zökkenőmentes mentális teljesítmény
ÉRDEKEL

MAGNESIUM GLYCINATE

GONDOSAN VÁLOGATOTT, KIVÁLÓ ÖSSZETEVŐK

Szerves, kelátos magnézium-glicinát

A Magnesium Glycinate étrend-kiegészítő készítményünk kizárólag szerves forrásból származó, kelátos magnézium-glicinátot tartalmaz. A magnézium-glicinát nevét arról kapta, hogy a magnézium molekulához két glicin aminosav molekula is kapcsolódik, melyek ismertek a bél pH értékének helyreállításáról, valamint a magnézium felszívódásának támogatásról. E két molekula párosítása lehetővé teszi, hogy a magnézium-glicinát, más magnéziumkészítményekkel ellentétben, hatékonyan szívódjon fel a bélrendszerben, miközben kíméli a gyomrot és az emésztőrendszert. Ezen tulajdonságainak köszönhetően nem okoz emésztési problémákat és vagy hasmenést nagyobb dózis szedése esetén sem.A magnézium egészségre tett hatásairól már temérdek kutatás született. Ezek közül is a legismertebbek azok, melyek már vizsgálták annak alvásra gyakorolt hatását, illetve azok, melyek próbáltak fényt deríteni a depresszió és a magnéziumhiány közötti összefüggésre. A magnéziumhiány leggyakoribb jelei közé tartoznak az izomgörcsök, koncentráció zavar, depresszió, hangulatváltozások, álmosság (az alvás minőségétől és mennyiségétől függetlenül), vagy a migrén. Amerikai felmérések azt is alátámasztották, hogy az amerikai lakosság 56-68%-a csupán étkezéssel nem visz be elegendő magnéziumot a szervezet szükségleteinek fedezésére, így szükségesnek látják ennek a nélkülözhetetlen ásványi anyagnak a pótlását minőségi táplálékkiegészítők használatával.

A TERMÉSZET ÉS A TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Fontos számunkra a természetesség, így készítményeink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, tartósítószereket, felesleges adalékanyagokat.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

Laborvizsgálati jegyzőkönyvek igazolják a tisztaságot, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb színvonalon előállított termékeinkben nincs jelen növényvédőszer, nehézfém, vagy bármilyen mikrobiális szennyeződés.

GMP

Minden USA medical étrend-kiegészítő készítmény kizárólag a „Helyes Gyártási gyakorlat” irányelveit követve készülnek az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszer Felügyelet) által bejegyzett létesítményben, az Egyesült Államokban.

Több, mint 150.000 vásárló és közel 15.000 főt számláló Facebook csoport!