OMEGA 3 FISH OIL (60 db kapszula): 4.990 Ft

MIÉRT EGYEDI A PROBIO FORTE KÉSZÍTMÉNYÜNK?

A modern MAKTREK® Bi-Pass technológiával készült Probio Forte kapszulánk 4 féle baktérium törzset is tartalmaz. Célja, hogy elősegítse a bélflóra egészségét a bélbaktériumok temészetes harmóniájának fenntartása által, miközben támogatást nyújt emésztőrendszeri kellemetlenségek esetén, mint a puffadás, vagy a hasmenés. A napi adagban található 40 milliárd organizmus magas túlélési arányát az egyedülálló MAKTREK Bi-Pass technológia biztosítja, ezáltal a gyomornedvnek ellenállva közvetlen a bélrendszerbe juthatnak, ahol ki tudják fejteni hatásukat.A Probio Forte kapszula ezen kívül tengeri moszatból származó frukto-oligoszacharidot (FOS) is tartalmaz, melynek legfőbb szerepe, hogy a hasznos bélbaktériumok táplálékául szolgáljon.Az emésztőrendszerünk és a bélrendszerünk egészsége kritikus az immunrendszerünk általános állapota miatt, hiszen a bélben található baktériumok is nagy részben felelősek a rossz baktériumok, és más toxinok kiürítése és eltávolítása szempontjából. Akár azt is mondhatjuk, hogy a bélrendszerünk a természetes védekező képességünk epicentruma, így kiváltképp figyelnünk kell az egészségére.

ÉRDEKEL

Neked ajánljuk, ha

  • gyakran szenvedsz puffadástól, székrekedéstől vagy hasmenéstől
  • antibiotikumot szedsz, vagy szedtél
  • nehéznek és feszülőnek érzed a hasad egyes étkezések után
  • stresszes az életmódod
  • vegyszermentes, és nehézfémektől mentes készítményt keresel
  • természetes módon szeretnéd támogatni a bélflórádat
  • vissza szeretnéd állítani a bélflórád egyensúlyát
  • egyedi, magas organizmus tartalmú készítményt keresel
ÉRDEKEL

PROBIO

FORTE

GONDOSAN VÁLOGATOTT, KIVÁLÓ ÖSSZETEVŐK

40 milliárd organizmus MAKTREK Bi-Pass technológiával előállítva

A Probio Forte kapszula adagonként 40 milliárd élő kultúrát tartalmaz, ami elősegíti a bélflóra természetes egyensúlyának visszaállítását. A normál bélflóra állapota nélkülözhetetlen az idegen kórokozókkal szembeni védekezéshez, a bél nyálkahártya állapotának kialakításához, és a tápanyagok felszívódásának elősegítéséhez. A 2 kapszulában található 40 milliárd organizmus segít a “jó“ és “rossz” baktériumok közötti egyensúly visszaállításában, ezáltal támogatást nyújthat egyes emésztőrendszeri problémák megoldásában, mint a hasmenés, székrekedés, tápanyaghiány, vagy a puffadás.Lactobacillus acidophilus: Ez a laktobacillus természetesen megtalálható a bélrendszerben. A szerepe az, hogy lebontsa a táplálkozás által bevitt laktózt, és a tejcukrot.Bifidobacterium Lactis: Ez a baktérium stimulálja a szervezetünk természetes immunválaszát, ezáltal jó hatással van természetes védekező képességünk állapotára.Lactobacillus Plantarum: Ez a jótékony baktériumtörzs elősegíti a vitaminok felszívódását a bélrendszerben, stimulálja szervezetünk immunválaszát, és segít a patogének elleni harcban.Lactobacillus Paracasei: A Paracasei lactobacillus törzsek természetesen a szájban, a hüvelyben, és a bélben találhatóak meg a legnagyobb koncentrációban. A természetes egyensúly fenntartása mellett segít az egészséges energiaszint kialakításában.

Tengeri moszatból származó frukto-oligoszacharid (FOS)

Az frukto-oligoszacharid a bélben található baktériumok táplálékául szolgál. Kutatások bebizonyították, hogy a frukto-oligoszacharidok nagy része nem emésztődik meg a vékonybélben, így érintetlenül a vastagbélbe jut, ahol fermentálódik, és ideális környezetet alakít ki a “jó” baktériumok szaporodása érdekében.

A TERMÉSZET ÉS A TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Fontos számunkra a természetesség, így készítményeink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, tartósítószereket, felesleges adalékanyagokat.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

Laborvizsgálati jegyzőkönyvek igazolják a tisztaságot, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb színvonalon előállított termékeinkben nincs jelen növényvédőszer, nehézfém, vagy bármilyen mikrobiális szennyeződés.

GMP

Minden USA medical étrend-kiegészítő készítmény kizárólag a „Helyes Gyártási gyakorlat” irányelveit követve készülnek az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszer Felügyelet) által bejegyzett létesítményben, az Egyesült Államokban.

Több, mint 150.000 elégedett vásárló,több mint 10.000 főt számláló facebook csoport.