BEAUTY COLLAGEN (60 db kapszula): 4.990 Ft

MIÉRT EGYEDI A BEAUTY COLLAGEN KÉSZÍTMÉNYÜNK?

Az USA medical Beauty Collagen olyan hatóanyagokat ötvöz, mint a hidrolizált halkollagén, a szelén, a C-vitamin és a biotin, melyekkel kényeztetheted hajadat, bőrödet, és körmeidet. A hidrolizált halkollagén a szervezetünk számára legkönnyebben emészthető és felhasználható kollagénfajta, így biológiai hasznosulása is a legmagasabb a kollagén készítmények között. A C-vitamin hozzájárul a kollagénszintézis optimális működéséhez és javítja a kollagén felszívódását. A készítményünkben található szelén hozzájárul a haj, a köröm és az immunrendszer normál állapotának fenntartásához, míg a biotin a bőr, a haj és nyálkahártya egészségét támogatja.A kollagén egy komplex fehérje, ami szervezetünk ragasztójaként funkcionál. Segítségével tudjuk fenntartani a porcok, a csontok, a fogak, a fogíny, a bőr, a körmök, az ízületek, és a haj egészségét és szépségét, így sokan például a hosszan tartó szépség kulcsának is tartják. Szervezetünk is termel kollagént, viszont a természetes kollagén termelésünk a húszas éveink vége felé elkezd csökkenni. Ezáltal olyan korai öregedés jeleket vehetünk észre magunkon, mint a ráncok kialakulása, a bőr textúrájának vékonyodása, vagy az ízületi fájdalmak megjelenése. Szervezetünk kollagén termelésének csökkentése érdekében a megfelelő étrend mellett minőségi étrend-kiegészítőkkel is pótolhatjuk a hiányzó kollagén mennyiséget.

ÉRDEKEL

Neked ajánljuk, ha

  • pótolni szeretnéd a kor előrehaladtával csökkenő kollagén szintedet
  • több figyelmet fordítanál a bőröd, hajad és körmeid egészséges kinézetére
  • támogatnád a porcaid egészségét, főleg, amikor intenzíven sportolsz vagy nehéz fizikai munkát végzel
  • könnyen emészthető, kiválóan hasznosuló hidrolizált halkollagént keresel
  • C-vitaminnal kiegészített, magas kollagén tartalmú, finom készítményt keresel
  • fontos, hogy laborvizsgálati eredményekkel rendelkező terméket szedj
  • nem szeretnéd mesterséges adalékanyagokkal terhelni a szervezetedet
ÉRDEKEL

BEAUTY COLLAGEN

GONDOSAN VÁLOGATOTT, KIVÁLÓ ÖSSZETEVŐK

Hidrolizált halkollagén

A kollagén a legelterjedtebb fehérje az emberi szervezetben. Az inakban, a bőrben, az izmokban, a csontokban és az erekben is megtalálható és létfontosságú szerepet játszik általános szerkezeti integritásuk megőrzésében. Sajnos a testünk minden évben körülbelül 1%-kal kevesebb kollagént termel, ráadásul manapság sokkal kevesebbet fogyasztunk természetes forrásból származó kollagénből, mint korábban. Ilyenkor hívhatjuk segítségül az étrend-kiegészítőket.

Szelén

A szelén a talajban megtalálható ásványi anyag, természetes módon előfordul a vízben és egyes élelmiszerekben is. Nélkülözhetetlen, esszenciális nyomelemnek számít az emberi szervezet számára, hiszen hozzájárul az immunrendszer és pajzsmirigy egészséges működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, férfiak esetében pedig a spermaképzés szempontjából tölt be lényeges szerepet.

C-vitamin

Köztudott, hogy a C-vitamin egy vízben oldódó, nélkülözhetetlen vitamin, melyet a szervezetünk nem képes előállítani és nem tudja tárolni, így minden nap szükséges gondoskodni a beviteléről. A C – vitamin fontos szerepet tölt be a megfelelő kollagén termelődésben, ezen keresztül pedig számos fontos terület normál állapotának, működésének fenntartásához járul hozzá, mint például: a porcok, csontozat, fogak, fogíny, erek, bőr. De hozzájárul a az idegrendszer, pszichológiai funkciók, immunrendszer, anyagcsere folyamatok egészséges működésének fenntartásához is.

Biotin

A biotin egy vízben oldódó vitamin, amely a B-vitamin család tagja és H -vitamin néven is ismert. A szervezetnek biotinra van szüksége ahhoz, hogy bizonyos tápanyagokat energiává alakítson. Ezenkívül fontos szerepet játszik a haj, a bőr és a körmök egészségében, de hozzájárul az egészséges idegrendszer és normál pszichológiai funkciók fenntartásához is.

A TERMÉSZET ÉS A TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Fontos számunkra a természetesség, így készítményeink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, tartósítószereket, felesleges adalékanyagokat.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

Laborvizsgálati jegyzőkönyvek igazolják a tisztaságot, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb színvonalon előállított termékeinkben nincs jelen növényvédő szer, nehézfém, vagy bármilyen mikrobiális szennyeződés.

GMP

Minden USA medical étrend-kiegészítő készítmény kizárólag a „Helyes Gyártási gyakorlat” irányelveit követve készülnek az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszer Felügyelet) által bejegyzett létesítményben, az Egyesült Államokban.

Több, mint 150.000 vásárló és közel 15.000 főt számláló Facebook csoport.