OMEGA 3 FISH OIL (60 db kapszula): 4.990 Ft

MIÉRT EGYEDI AZ OMEGA 3 FISH OIL KÉSZÍTMÉNYÜNK?

A zsír az egyik legfontosabb energiaforrásunk, de nem mindegy, hogy milyent fogyasztasz belőle! Az Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavak, melyek elsődleges forrásai a tengeri halfajták. Készítményünk kizárólag 100%-ban tiszta, mélytengeri halakból származó halolajat tartalmaz, mely a feldolgozás és előállítás során is szigorú minőség-ellenőrzésen megy keresztül. A kellemes ízért felelős, citromolajat is tartalmazó lágy-gél kapszulák magas EPA és DHA tartalommal bírnak, melyek fontos tápanyagul szolgálnak szervezetünk számára a mindennapokban.A legismertebb Omega-3 zsírsavak az ALA, a DHA és az EPA. Ezeket a zsírsavakat a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért fontos, hogy helyes étkezéssel és szükség esetén étrend-kiegészítőkkel is pótoljuk őket. A DHA hozzájárul a normál agyműködés és a látás fenntartásához. Mindezen kedvező hatások napi 250 mg DHA bevitelével érhetők el, melyet már 1 szem kapszulánk biztosít. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el, amit már egy szem OMEGA 3 FISH OIL kapszula biztosít.

ÉRDEKEL

Neked ajánljuk, ha

  • támogatni szeretnéd szíved egészséges működését
  • gondoskodni akarsz a normál agyműködés ás látás fenntartásáról
  • magas hatóanyagtartalmú készítményt keresel
  • fontos, hogy laborvizsgálati eredményekkel rendelkező terméket szedj
  • nem fogyasztasz elegendő halat
  • kimerítő szellemi tevékenységet végzel
  • nem szeretnéd mesterséges adalékanyagokkal terhelni a szervezetedet
  • inkább kellemes, citrom ízű halolaj kapszulát választanál
ÉRDEKEL

OMEGA 3

FISH OIL

GONDOSAN VÁLOGATOTT, KIVÁLÓ ÖSSZETEVŐK

Halolaj

A halolaj az a zsír vagy olaj, amelyet a halszövetből vonnak ki. Általában nagyon zsíros halakból származik, mint például a hering, a tonhal, a szardella és a makréla. Néha másféle halak májából is előállítják, mint a csukamájolaj esetében. A halolaj körülbelül 30%-a Omega-3 zsírsavakból, míg a fennmaradó 70% más zsírokból áll. Sőt, a halolaj általában tartalmazhat még A- és D-vitamint is. A halolajban található fő Omega-3 zsírsav az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA), míg a növényi forrásokban található Omega-3 főként az alfa-linolénsav (ALA). Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) heti 1-2 adag hal fogyasztását javasolja. Ennek oka, hogy a halakban található Omega-3 zsírsavak számos egészségügyi előnnyel járnak. Ha azonban jóval ritkábban eszel halat, akkor a halolaj tartalmú étrend-kiegészítők segíthetnek, hogy elegendő Omega-3 zsírsavval lásd el a szervezetedet.

A TERMÉSZET ÉS A TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Fontos számunkra a természetesség, így készítményeink nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, tartósítószereket, felesleges adalékanyagokat.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

Laborvizsgálati jegyzőkönyvek igazolják a tisztaságot, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb színvonalon előállított termékeinkben nincs jelen növényvédőszer, nehézfém, vagy bármilyen mikrobiális szennyeződés.

GMP

Minden USA medical étrend-kiegészítő készítmény kizárólag a „Helyes Gyártási gyakorlat” irányelveit követve készülnek az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszer Felügyelet) által bejegyzett létesítményben, az Egyesült Államokban.

Több, mint 150.000 vásárló és közel 15.000 főt számláló Facebook csoport!