RÓLUNK

A természet és a tudomány együtt jobb hellyé teheti a világot

Kérdésed van? Írj nekünk! KAPCSOLAT

Cégünk, az USA Medical Kft., az USA vitamin termékek hazai és kelet-európai forgalmazója. Természetes alapanyagú étrend-kiegészítőink prémium minőségű, népszerű összetevők kivonataiból előállított készítmények, melyek webáruházunkban és viszonteladói partnereink üzleteiben is országszerte megvásárolhatóak.

multivitamin USA medical

VITAMINOK AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK EREDETI HAZÁJÁBÓL

Vitaminok az USA-ból

Csapatunk tagjai is rendszeresen fogyasztják az általunk forgalmazott természetes alapú étrend-kiegészítőket és hálásak érte, hogy a vállalkozás által hozzájuthatnak a garantált hatóanyagtartalmú, prémium minőséghez. Jó érzéssel tölti el őket, hogy munkájukkal hozzájárulhatnak embertársaik egészségéhez.

Cégünk alapítója folyamatosan azon dolgozik, hogy a termékpalettát színesítve egyre több természetes hatóanyagot juttathasson el a vásárlókhoz. Az USA-ban élve hozzájuthat az Európában csak gyengébb minőségben forgalmazott, vagy kevésbé elérhető, prémium minőségű, kizárólag természetes alapanyagú termékekhez.

A természetes növényi hatóanyagok tisztelete, népszerűsítése és előtérbe helyezése érdekében létrehozott saját márka a hosszú kereskedelmi láncokat megkerülve elérhető áron biztosítja, hogy az USA vitamin egyre bővülő termékkínálata mindenki számára elérhető legyen.

Cégvezetőnk elé egyre több USA vitamin fogyasztásáról szóló olyan vásárlói vélemény kerül, melyek nagyfokú elégedettségről számolnak be. Örömmel tölti el, hogy értékes és hasznos dologgal töltheti mindennapjait, és természetesen büszke kis csapatára is.

TERMÉKEINK EREDETE

Az USA vitaminok kiváló minőségben, természetes, vegyszermentes összetevőkkel készülnek az USA-ban a legmodernebb szabadalmaztatott gyártási technológiával. A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és növényi kivonatok szigorú minőségellenőrzési és tesztelési rendszert követve kerülnek az európai piacra. CDPHE által kiadott élelmiszergyártó működési engedéllyel rendelkeznek, az FDA (Food and Drug Administration – amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet Hivatala) által regisztrált üzemben, illetve megkapták az Aktív Gyógyszerészeti Összetevők (API) engedélyét is.

usa medical vitaminok

USA medical márka

Aki minket választ, az biztos lehet abban, hogy nagy tisztaságú, garantált hatóanyagú készítményt fogyaszthat. Márka logónk megbízható terméket jelöl, a minőség védjegye.

Magyarországi partnereink listáját itt tekintheti meg.

Az USA Medical termékcsalád már Csehországban és Svédországban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend!

https://usamedical.cz/

https://usamedical.se/