KISZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON

EU és USA területén is megtalál bennünket

Kérdésed van? Írj nekünk! KAPCSOLAT

Vásárlási és szállítási információk

Kedves Érdeklődő!

A hétköznap 12:00-ig leadott rendeléseket igyekszünk még aznap összeállítani és átadni a futárnak, ezért nagy valószínűséggel a csomagot már a következő munkanapon kézbesítheti szerződött partnerünk, a GLS.

A pénteken 12:00 után és hétvégén leadott rendelések hétfőn kerülnek feldolgozásra, ezért a csomagok várható érkezése a keddi nap. Hétvégén nem szállítunk ki csomagot.
Esetleges csúszás a megterhelt ünnepi vagy promóciós időszakokban előfordulhat, ahogy az időjárási viszonyoktól függően is változhat a kiszállítás napja.

A rendelésed házhoz szállítással, valamint GLS csomagpontra, vagy MPL Magyar Posta Pontra is kérheted!

Szállítás díj
A 15.000 Ft alatti megrendelések szállítási díja 1.500 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes.

Mikor érkezik meg pontosan a csomagod?
A rendelés pontos érkezéséről a GLS vagy az MPL futárszolgálattól érkező e-mail értesítőben megadott szállítási adatok alapján tudsz informálódni.

Külföldi szállítás érdekel?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@usamedical.hu e-mail címünkön.

VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK
A weboldalunkon megvásárolni kívánt termékek árát háromféle módon tudod kiegyenlíteni:

  1. Utánvét ( rendelésed értékét a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheted)
  2. SimplePay bankkártyás fizetés online

Elektronikus számlát állítunk ki a papír helyett, mert szeretjük a természetet!
Minden weboldalunkon keresztül leadott megrendelésről automatikus visszaigazoló e-mail-t küldünk, amennyiben az adatok kitöltésekor az e-mail cím helyesen szerepelt. Egyes levelező rendszerek, mint például freemail, citromail sajnos levélszemétként kezelik ezeket a visszaigazolásokat, így ha nem kaptál e-mail-t, kérjük ellenőrizd “spam”  és “promóció” mappádat is. Ha egyáltalán nem kaptál értesítést, kérjük érdeklődj az info@usamedical.hu e-mail címünkön.

A megrendelt termékek végösszegéről elektronikus számlát állítunk ki, melyet szintén a megadott e-mail címre küldünk el Neked.

Az online bankkártyás fizetés sikertelensége esetén a rendelési adatok nem érkeznek be hozzánk, ezért kérjük próbáld meg újra leadni a rendelésed, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@usamedical.hu e-mail címen.