Weboldalunk az ünnepek alatt is üzemel, azonban nincs kiszállítás 2024.12.24-től 29-ig és 2024.12.31-től 2025.01.01-ig. Ügyfélszolgálatunk 2025.01.06-tól újra elérhető.

Weboldalunk az ünnepek alatt is üzemel, azonban nincs kiszállítás 2024.12.24-től 29-ig és 2024.12.31-től 2025.01.01-ig. Ügyfélszolgálatunk 2025.01.06-tól újra elérhető.

!!!Hamarosan elérhető!!! – GOLDEN® Omega 3 halolaj kapszula 60 db

(15 vásárlói értékelés)

A Golden Omega® halolaj koncentrátum vadon élő szardellából származik, amelyeket közvetlenül a halászat után dolgoznak fel, így biztosítva a kivételes frissességet. A termék az omega-3 zsírsavakat természetes triglicerid (TG) formában tartalmazza, nem etilészterként. A Golden® Omega halolaj oxidációs értékei – köztük a TOTOX – messze az ajánlott határértékek alatt maradnak, így garantált a kivételes frissesség és tisztaság minden cseppben. A napi adag 400 mg EPA-t  és 300 mg DHA-t  tartalmaz. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a DHA pedig támogatja a normál agyműködés és a látás fenntartását. MAGYAR-AMERIKA FEJLESZTÉS

Étrend-kiegészítő kapszula
OGYÉI Notifikációs szám:
38299/2025
Kiszerelés:  60 db
Származási ország: EU



6.900Ft

Elfogyott

Leírás

Összetevők

Adagolás

Laborvizsgálat

Vélemény (15)

GOLDEN® Omega 3 halolaj kapszula magas EPA és DHA tartalommal a szív, az agy és a látás egészségének támogatására!

A halolaj kiváló Omega-3-forrás, melynek fogyasztása támogatja a normál agyműködés és a látás fenntartását, egyes vélemények szerint pedig a szív- és érrendszer egészségéhez is hozzájárul. Mivel a többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavak segítenek csökkenteni a szervezet triglicerid szintjét, az ún. egészséges zsírok családjába tartoznak.

Több típusát különítjük el, melyek közül a leggyakoribb a

  • DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav), melyek a tengeri halakban találhatók, illetve azokból nyerhetők ki;
  • DPA (dokozapentaénsav), mely elsősorban az anyatejben és egyes nagytestű tengeri állatok zsírjában található, valamint
  • ALA (alfa-linolénsav), mely a tengeri növények sajátja.

 

Az EPA+DHA Omega-3 zsírsavakat legjobban természetes úton, étrendben, heti 3-5 adag zsíros hal fogyasztásával lehet bevinni a szervezetbe – általában lazac, makréla, szardella, szardínia vagy hering formájában. Ugyanakkor az EPA+DHA omega-3 zsírsavak étrend-kiegészítők, dúsított élelmiszerek, speciális gyógyászati élelmiszerek, gyógyszerek és/vagy csecsemőtápszerek fogyasztásával is bevihetők.

Az Omega-3 zsírsavak ereje elsősorban a sejtszintű működés fenntartásában mutatkozik meg, ugyanis ezek a zsírsavak sejtmembránok fontos alkotóelemei, amelyek segítik a sejtek szerkezetének kialakítását és a sejtek közötti kölcsönhatások kialakulását és fenntartását.

Ezenkívül energiát (kalóriát) biztosítanak a szervezetnek, valamint az agy és a látás mellett a szív- és érrendszer, illetve az endokrin rendszer működését is támogatják.

A Cleveland Clinic állásfoglalása szerint az Omega-3 zsírsavak

  • csökkentik a vér triglicerid-szintjét, ezáltal az érelmeszesedés és a stroke kialakulásának kockázatát, valamint az ezekből fakadó halálesetek számát;
  • mérséklik a trombózis kialakulásának kockázatát, ahogy az azokból eredeztethető halálozások arányát is;
  • mérséklik bizonyos degeneratív megbetegedések – pl. az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór vagy az osteoarthritis – kialakulásának kockázatát;
  • késleltetik, illetve mérséklik az Alzheimer-kór és a demencia tüneteinek megjelenését;
  • csökkentik az időskori makula degeneráció kialakulásának veszélyét.

Fontos tudnivaló: Mivel a halolaj-készítmények alkalmazása jelentősen befolyásolhatja egyes vényköteles gyógyszerek hatásmechanizmusát, az Omega-3 halolaj kapszula alkalmazása előtt mindig kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát.

A Golden® Omega halolaj koncentrátum kivételes tisztaságának titka

A halolaj-készítményekkel kapcsolatban gyakran felmerül a higanyszennyezettség kérdése és az élelmiszerbiztonság. A Golden Omega® koncentrátum több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező, környezetvédelmi irányelvekkel és szigorú gyártási procedúrával ellátott üzemben készül Chile északi részén. A Csendes-óceán déli partján fekvő Arica városában, a világ leggazdagabb szardella-halász területeinek szomszédságában fekvő üzem garantálja, hogy a halászat és a feldolgozás között a lehető legrövidebb idő telik el.

 

A Golden® Omega emellett kiemelt figyelmet fordít a(z)

  • környezetvédelemre, hiszen elkötelezett a hosszú távú, fenntartható fejlődés, valamint a környezeti karbonterhelés csökkentése mellett.
  • dolgozók megfelelő munkakörülményeinek fenntartására, melynek érdekében innovatív munkahelyi gyakorlatokat vezetnek be.
  • mindenkori üzleti etikai irányelvek betartására. Integritás és átláthatóság, biztonság és szabályozottság jellemzik a gyártás működését és az USA medical csapatával való együttműködést egyaránt.
  • társadalmi felelősségvállalás, melynek keretében nemcsak a termelőmunka, hanem a chilei közösség támogatása is fókuszba kerül.

 

A gyártóüzem korszerű, a gyógyszeripari szabványok mentén épült, és újgenerációs, szabadalmaztatott tisztítási és koncentrálási eljárásokat alkalmaz. Ezek a legmodernebb fejlesztések biztosítják a halolaj-koncentrátumok kiváló tisztaságát és minőségét.

 

Szabadalmaztatott eljárásoknak köszönhetően a Golden Omega® koncentrátum

  • kellemes ízű;
  • tiszta megjelenésű;
  • rendkívül alacsony bennük a szennyezőanyag-, nehézfém- és oxidációs paraméterek szintje.

 

Mire jó az Omega-3 zsírsav?

A halolajból származó Omega-3 zsírsav rendelkezik a legjobb hasznosulási és felszívódási mutatókkal, emellett hozzájárul a zsírban oldódó vitaminok hasznosulásához is. Jótékony hatásait számos kutatás és vizsgálat bizonyítja, melyek különböző élettani hatásra mutatnak rá.

  • Az Omega-3 támogatja a szív egészségét.

Egyes kutatások rámutatnak, hogy azok, akik sok halat fogyasztanak, ritkábban szenvednek a szívbetegség valamely válfajától, mint azok, akik nem vagy alig esznek halat. Más kutatások bizonyítják, hogy a halolaj fogyasztása

  1. csökkenti a koleszterinszintet;
  2. csökkenti a triglicerid szintet;
  3. csökkenti a vérnyomást;
  4. megakadályozza az artériákat keményítő plakkok kialakulását;
  5. csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát.

Tapasztalatok igazolják továbbá, hogy a többféle Omega-3 zsírsav kombinációval történő célzott kezelés még hatékonyabb a kardiovaszkuláris panaszok mérséklésében.

  • Az Omega-3 csökkenti egyes mentális állapotok kialakulásának valószínűségét.

Az agy kb. 20%-a többszörösen telítetlen zsírsavakból, köztük Omega-3 zsírsavakból áll. Ez az oka annak, hogy az Omega-3 optimális szintjének fenntartása elengedhetetlen a kognitív és mentális egészség fenntartásához – és annak is, hogy egyes mentális és pszichés betegségek (pl. depresszió) kimutathatóan együttjárnak az Omega-3-szint csökkenésével.

Hasonló a helyzet idős- és szépkorúaknál is, ugyanis az Omega-3 mérsékli a mentális hanyatlás és a demencia megjelenésének valószínűségét, illetve azok fennállása esetén a tünetek súlyosbodásának intenzitását. Egy vizsgálatban a normál kognitív állapotú kísérleti személyek 43,6%-a és az enyhe demenciás tüneteket mutató alanyok 66,7%-a tapasztalt kedvező tüneteket a placebo csoportokhoz képest.

Gyermekeknél az Omega-3 koncentrátum elősegítheti egyes neurodivergenciák – pl. a figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD), a hiperaktivitással és a figyelemzavar – tüneteinek csökkentését. Azaz az Omega-3 csökkentheti az impulzivitás és az agresszió mértékét, miközben fokozza a figyelemfókusz megtartásának képességét, a tanulást és a közösségi működés szabályozottságát, javíthatja a korai tanulás eredményességét.

  • Az Omega-3 hozzájárul a szem egészségéhez.

A szem nemcsak a lélek, hanem az egészség tükre is, az életkor előrehaladtával ugyanakkor a látás gyakran kisebb-nagyobb mértékben károsodik.

A kutatások tükrében bizonyítottnak látszik, hogy az időskori makula degeneráció, azaz a látástávolság- és  látásélesség-csökkenéssel járó betegség előfordulásának valószínűsége csökkenthető, ha az alany rendszeresen pótolja az Omega-3 telítetlen zsírsavakat.

Hasonló a helyzet akkor is, ha a betegség már fennáll, ekkor ugyanis a betegség lefolyása az, ami lassítható, ezáltal a beteg életminősége tovább fenntartható.

  • Az Omega-3 javítja a csontok és a bőr egészségének állapotát.

A bőr immunrendszerünk legnagyobb alkotóeleme, a külvilággal szembeni védelmi vonalunk első fala. Épp ezért egészsége rendkívül fontos, melynek megőrzésében az Omega-3 rendszeres pótlása jelentős szereppel bír. Kutatások bizonyítják például, hogy egyes bőrbetegségek – pl. pikkelysömör, dermatitis – menedzsmentje jelentősen javítható magas Omega-3 tartalmú halolaj alkalmazásával.

Hasonló hatások mutatkoznak a csontok egészségében is, hiszen azok, akik több omega-3-at fogyasztanak, jellemzően kedvezőbb csontsűrűségi mutatókkal rendelkeznek.

  • Az Omega-3 gyulladásgátló hatással bír.

Mivel a halolaj gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, segíthet egyes krónikus gyulladásos állapotok kezelésében. Kedvező hatások mutatkoznak például a gyulladásos bélbetegség – azaz az IBD -, valamint az ízületi fájdalmak, az ízületi merevség, valamint a rheumatoid arthritis kiegészítő kezeléseként alkalmazott Omega-3-pótlás esetében.

  • Az Omega-3 támogatja a kismama és a magzat egészségét.

A terhesség első trimeszterében, majd a várandósság egésze és a szoptatás ideje alatt kiemelkedően fontos a megfelelő mennyiségű Omega-3 zsírsav biztosítása, ugyanis ez

  1. támogatja a magzat korai növekedését;
  2. elősegíti a gyermek kognitív fejlődését;
  3. hozzájárul a csecsemők látásfejlődéséhez;
  4. csökkenti a későbbi allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Mindezek mellett az Omega-3 alkalmazása vélhetően mérsékli az allergiás megbetegedések tüneteit és csökkenti a zsírmáj kialakulásának valószínűségét és kedvezően befolyásolja a cukorbetegek és inzulinrezisztens betegek általános egészségi állapotát.

Összetevők:

Golden® Omega-3 halolaj koncentrátum, kapszulahéj (marha zselatin, glicerin, tisztított víz).

Hatóanyagtartalom a napi adagban (1 gél-kapszula):
Aktív összetevőkMennyiség NRV%*
Omega-3 zsírsavak
(Golden Omega® halolaj koncentrátumból)
800 mg**
ebből EPA400 mg **
ebből DHA300 mg **
ebből DPA és egyéb Omega-3 zsírsavak100 mg
%NRV: felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a
** a napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

Ajánlott adagolás:

Napi 1 gél-kapszula bevétele javasolt bő folyadékkal étkezés előtt vagy közben, vagy az orvos utasításai szerint.

Figyelmeztetések: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultálj orvosoddal, különösen fennálló várandósság, szoptatás vagy súlyos betegség esetén, illetve ha vényköteles gyógyszereket használsz. Azonnal hagyd abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztalsz. Allergén információ: halat, rákféléket, mogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

GYERMEKEK ELŐL GONDOSAN ELZÁRVA TARTANDÓ!

Vásárlóink mondták

!!!Hamarosan elérhető!!! - GOLDEN® Omega 3 halolaj kapszula 60 db termékről 15 értékelés
4,9
15 vélemények alapján
5 csillag
93
93%
4 csillag
7
7%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-10 of 15 reviews
  1. N

    Jó kiszerelés, könnyű szedni.

  2. A

    Jó kis ètrendkieg. Teszi a dolgát,nagy kapszula de könnyen lenyelhető!😀

  3. SP

    Majd a laborvizsgálat után tudok érdemben nyílatkozni

  4. N

    Hatását még nem érzem, most kezdtem szedni. Gyors szolgáltatás és szállítás.

  5. A

    Hatásos, minőségi készítmény jó áron.

  6. LS

    Nagyon jo

  7. EV
  8. AK
  9. A

    Minden USA Medical termékkel és a kapcsolódó szolgáltatásokkal is maximálisan elégedett vagyok

  10. J

    Először féltem, hogy a kapszulát mérete miatt nem tudom majd lenyelni, de nem volt probléma ezzel. Íze nincs, ami nem baj, de utólag azért vissza-visszakéredzkedik némi halszag. Amúgy ez sem zavaró mértékű.

vissza az árakhoz
What Our Clients Say
822 vélemény