Tegyél a stressz negatív hatásai ellen!

Tartalomjegyzék

stressz

A stressz egy természetes fiziológiai reakció, melyet a „harcolj vagy menekülj” válasz vált ki. Ebben az állapotban az adrenalin és kortizol hormonok szintje megemelkedik, ami fokozza az éberséget és energiaszintet.

A stressz lehet pozitív, például mikor motivál minket egy feladat elvégzésére, de hosszú távon káros is lehet. Krónikus stressz esetén számos egészségügyi probléma alakulhat ki, például magas vérnyomás, szívbetegség, cukorbetegség és mentális egészségi zavarok. A stressz kezelése érdekében fontos a megfelelő alvás, egészséges táplálkozás, rendszeres testmozgás, és relaxációs technikák, mint a meditáció és a jóga, alkalmazása.

Lehetőséged van a természetes testi-lelki egyensúly támogatására a túlterhelt, stresszes időszakokban is. Az USA medical Stress Control kapszula továbbfejlesztett formulája szabadalmazott AlphaWave® L-Theanine-t, 10 féle vitamint és ásványi anyagot, valamint 7 különböző növényi kivonatot tartalmaz!

A stressz olyan életjelenség, a mai modern és rohanó életvitelünk miatt már túl erősen hat ránk. Egészségügyi problémák kialakulását okozhatja, mint:

  • mentális problémák,
  • magas vérnyomás,
  • immunrendszert gyengítő hatás.

Még a mérsékelt stressz-szint is negatívan befolyásolhatja az alvási szokásokat vagy a jóllét egyéb tényezőit.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jelenleg a termékeket árusító forgalmazók betegséget megelőző vagy azt kezelő hatásokról, gyógyhatásokról és jótékony hatásokról nem állíthatnak semmit, ahogy az ezekre történő utalás sem megengedett.

Népszerű cikkeink

Legkelendőbb termékeink

What Our Clients Say
404 vélemény