Ezért nélkülözhetetlenek az Omega-3 zsírsavak

Tartalomjegyzék

Az Omega-3 zsírsavak a többszörösen telítetlen zsírsavak közé tartoznak, melyek elengedhetetlenek a szervezet számára. Ezek a zsírsavak nem termelődnek a szervezetünkben, így étrendünkön keresztül kell őket bevinnünk. A legismertebb Omega-3 zsírsavak az EPA, a DHA és az ALA.

Az Omega-3 zsírsavak számos pozitív hatással vannak egészségünkre. Hozzájárulnak a szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez, csökkentve a szívbetegségek kockázatát. Elősegítik az agy és a látás fejlődését, és támogatják az agy normál működését is. Emellett gyulladáscsökkentő hatásúak, ami számos krónikus betegség kezelésében lehet előnyös.

A tengeri halak, mint a lazac, makréla és a hering, gazdagok Omega-3 zsírsavakban. A növényi források közül a lenmag, chia mag és a dió is kiválóan alkalmasak az Omega-3 pótlására.

Ezen előnyök miatt fontos, hogy az Omega-3 zsírsavak rendszeres részét képezzék étrendünknek. Amennyiben étrendünkkel nem tudjuk a szervezetünket Omega-3 zsírsavakhoz juttatni, alkalmazhatunk étrend-kiegészítő készítményt. Az USA medical FISH OIL egyetlen kapszulája 1200 mg halolajat tartalmaz, melyből 720 mg-ot az Omega-3 zsírsavak tesznek ki: EPA 432 mg és DHA 288 mg.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jelenleg a termékeket árusító forgalmazók betegséget megelőző vagy azt kezelő hatásokról, gyógyhatásokról és jótékony hatásokról nem állíthatnak semmit, ahogy az ezekre történő utalás sem megengedett.

Népszerű cikkeink

Legkelendőbb termékeink

What Our Clients Say
404 vélemény